Train Rail Nasional kalawan Turki di Pamulihan Ti Kecanduan ka luar nagri dialungkeun

turki ieu dialungkeun meunang leupas tina sinar kareta nasional huntu ti addictions
turki ieu dialungkeun meunang leupas tina sinar kareta nasional huntu ti addictions

Pangadeg Republik nu xnumx'l Pamimpin Great Mustafa Kemal Ataturk nu dimimitian dina warsih "nasional industrialisasi drive" dina yayasan anu munggaran industri beurat Beusi sarta Steel dialungkeun Turki Karabük Beusi sarta Steel Works (Kardemir) Nyarita., Présidén Recep Tayyip Erdogan 1920 ' nu dimimitian ku usaha nasionalisasi of kiwari, bari ukur produsén rail Turki urang, Turki ieu disimpen tina gumantungna kana rail asing ..

Di Karabük, kampung angka 13, 3 April 1937 netepkeun yayasan jaman éta, ngamimitian produksi kalayan kapasitas taunan 150 sarébu ton, sadar konstruksi seueur pepelakan di nagara ieu sareng janten pabrik béh pabrik dolayı, saéngga ngahasilkeun kira-kira 3 juta ton produksi taunan. .

Kalayan terobosan nasional anu diawalan ku présidén Présidén Recep Tayyip Erdoğan, karéta api, anu dianggap deui salaku kabijakan nagara saprak 2003, dilabarkeun 16 milyar TL per taun. speed tinggi karéta express tur patepung Turki, sarébu kilométer 133 213 2 kaasup luhur Speed ​​Rail garis sarébu kilométer garis kareta anyar ieu diwangun. Di Turki, 149 11 sarébu kilométer garis kareta konvensional tuntas renewed, terus pangwangunan ngeunaan 497 garis kareta sarébu-kilométer.

TCDD teras ngawangun, lembut sareng diajar anyar pikeun 13 rébu kilométer jarak jalur karéta api. Salaku Républik di 2007 taun kahiji maranéhanana ti rail dinten Turki urang KARDEMİR hijina merek nasional di produksi, bari terus Anatolia mungkus ku leungeun baja pinuh cageur tina gumantungna kana sumber asing bari Turki dina produksi rail.

Railways, anu ampir teu hilap saatos 1950, parantos dianggap salaku kaayaan kawijakan saprak 2003. Kabijakan transportasi parantos dirobih sareng proyék-proyék anu badé ngangkut karéta api ka hareup badé dilaksanakeun hiji-hiji. 2009 Ankara-Eskisehir bubuka garis sakumaha patepung jeung High Speed ​​Rail Turki, 2011 nu Ankara-Konya, xnumx't Konya, Eskisehir, xnumx't Ankara na di Istanbul jeung Konya-Istanbul ladénan basis-speed High karéta di dunya, 2013, Eropa parantos ngahontal posisi nagara nganggo téknologi karéta laju 2014. Istanbul, Ankara, Bursa, Izmir, Konya, Kayseri, Eskisehir, Adana, Gaziantep, Antalya, Samsun sareng Kocaeli ngaladénan dina Sistem Pengangkutan Rail Urban, dina mangsa ka hareup Diyarbakir, Mersin, Erzurum, Erzincan, Urfa, Denizli, Sakarya sareng Trabzon ' sareng bagikeun angkutan penumpang dina sistem rel diperkirakeun badé ningkat.

garis anyar Turki urang propinsi 15 jeung proyék konstruksi dina peringkat rarancang jeung-speed tinggi karéta nu baris nyambungkeun xnumx urang persen populasi ogé bakal nambahan dibagikeun ti angkutan barang sarta penumpang karéta.

.

Mégér Railway Ayeuna

tsar 04
tsar 04

Béja Tender: Diesel Bakal Dibeuli

Range 4 @ 14: 00 - 15: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar