163 TCDD. Milangkala Sohor sareng Bungah di Afyonkarahisar

ulang taun tcdd'nin dirayakeun kalayan sumanget afyonkarahisarda
ulang taun tcdd'nin dirayakeun kalayan sumanget afyonkarahisarda

Alatan Hari Jadi 163 Taun TCDD, Adem Sivri, Diréktur Daerah TCDD 7, kunjungan hormat ka Gubernur Afyonkarahisar Mustafa Tutulmaz. Salila kunjungan éta, Sivri masihan inpormasi ngeunaan sajarah 163 TCDD taunan sareng kagiatan sareng proyék anu direalisasikeun di Afyonkarahisar salaku Diréktur Daerah.

Saatos kunjungan, sadaya warga kumpul pikeun 163 Year Anniversary di Stasion Ali Çetinkaya bersejarah sareng upacara perayaan. Saatos sikap hormat ka martir sareng Lagu Nasional, Diréktur Daerah Adem Sivri ngadamel biantara ngeunaan visi sareng kagiatan anu dilakukeun ku TCDD dina petualangan sajarah.

Dina biantarana,; TCDD, organisasi nasional urang, parantos ngalangkungan hartos angkutan langkung ti hiji satengah abad sejarah sareng ngajantenkeun perjuangan nasional pikeun sukses sareng pangembangan nagara urang dina sagala widang ekonomi, sosial sareng budaya. Jalma-jalma urang di juru-tebih jauh tina Anatolia patepang dokter munggaran, cai nginum heula, klub olahraga kahiji, perpustakaan munggaran, bioskop munggaran dina kapamimpinan karéta api. Henteu ukur para wisatawan, tapi ogé ngan ukur tempat rapat umum dina kahirupan sapopoé, stasiun karéta api sareng jalur karéta api; tatanén, afforestation sareng landscaping Kiwari, salaku lembaga anu ngawangun karéta laju anu gancang sareng tiasa ngajalankeun jalur karéta-laju anu luhur, urang terus ngajaga tanggung jawab ékonomi, sosial, budaya salaku jaman baheula. Abdi hoyong ngahargaan TCDD, 163.You sareng abdi anu hormat. "

Saatos upacara di Ali Çetinkaya Gar, manajer union sareng eksekutif serikat sareng Diréktur Daerah TCDD Fasilitas Wagon Café sareng Taman Nasional, Adem Sivri miharep patepang pikeun karéta api dina kahijian sareng ukar pintonan. . Sapuk pisan yén Taman Leutik pisan cocog pikeun kagiatan anu diayakeun ku LSM-operasi anu aya dina karéta api.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 18

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 18 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 18
PTS 18

Bewara Ngayakeun: Service Kaamanan wasta (TÜLOMSAŞ)

Nopémber 18 @ 15: 00 - 16: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar