peta karéta api iran
98 Iran

Iran Karéta Peta

Kareta api Persia munggaran, 1888, dibuka antara Tehran sareng kuil Shah-Abdol-Azim di Rey. Garis 800km, anu diwangun dina méter 9mm, biasana ditujukeun pikeun para jamaah, sanaos sababaraha cabang kuari ditambah. Tungtungna kuda digambar, teras ngukus [Lainna ...]

afyonkarahisarli minis diajar karéta api
03 Afyonkarahisar

Afyonkarahisarlı Tiny Diajar Rél

TCDD 7. Stasioner Diréktur régional, Musieum, kunjungan stasiun stasiun sareng jalur Muselles pikeun perjalanan karéta pondok ti Diréktur Sakola di Afyonkarahisar nyuhunkeun perjalanan dina saminggu sareng protokol ditandatanganan sareng Diréktur Pendidikan Nasional. Sakola milu dina perjalanan [Lainna ...]