kasalametan pejalan
41 Kocaeli

Kocaeli Protocol on Watch Anu Mapah Aman

2019 parantos diisytihkeun 'Taun Kaanggotaan prioritas Pedestrian' ti Kamentrian Dalam Negeri. Nalika lalu lintas denda pikeun anu henteu masihan prioritas pikeun pejalan kaki dironjatkeun ku 100, Gubernur Kocaeli, Direktorat Kaamanan Provinsi Kocaeli, Komando Gendarmerie Provinsi Kocaeli sareng Kocaeli Metropolitan Munisipalitas. [Lainna ...]

aplikasi kartu manisa diropéa
45 Manisa

Aplikasi Kartu Manisa Dianyari

MANULAŞ, cabang tina Manisa Metropolitan Municipality, ngumumkeun yén aplikasi Manisakart parantos diénggalkeun dina Apple Store. Aplikasi Kartu Manisa, anu ngamungkinkeun warga pikeun ngakses inpormasi anu diperyogikeun ngeunaan jalur beus anu aya dina wates Manisa Metropolitan Munisipalitas di App Store [Lainna ...]