Balok Sasak Cavus disimpen
41 Kocaeli

Çavuşlu Bridge Girders Ditempatan

Kocaeli Munisipal Metropolitan, anu parantos pentingkeun pikeun proyék-proyék transportasi di puseur kota, teras badé ngerjakeun proyék-proyék anu bakal ngagampangkeun transportasi warga anu hirup di lingkungan luareun pusat. Dina arah ieu, dina jalan sambungan antara Distrik Körfez Çıraklı District sareng Distrik Derince Çavuşlu [Lainna ...]

samulasta maén bal soleni
55 Samsun

Perayaan 'Football' SAMULAŞ!

Samsun Munisipalitas Metropolitan SAMULAS 'Kegiatan Sosial' anu diayakeun ku staf di antawisna turnamén bal, ngagaduhan pertandingan narik ati dina STARTING SURGERY TAMGACI'dan SAMULAŞ dikelompokeun ku unit pikeun turnamen bal-balan personil, Kacamatan Atakum dimimitian di fasilitas Anakent Belediyespor. [Lainna ...]

proyék sapanca ropeway di ageung
54 Sakarya

Proyék di Projek Mobil Sapanca kabel

Pejabat perusahaan ngadatangan CHP kritik proyék sareng ngajelaskeun kaayaan pang anyarna. Özgümmüş, pejabat Bursa Teleferik, anu ngalaksanakeun pangwangunan proyék mobil kabel ngalawan anu Kırkpınarlılar dibantah ka stasion, saurna, asa Sanaos lokasi proyék muterkeun 1 meter, lembut éta dibatalkeun sareng anu anyar dibatalkeun. [Lainna ...]