yuzbasilar simpang simpang dina
41 Kocaeli

Ngarebut Junction Cantik

Munisipalitas Kocaeli Metropolitan henteu ngalalirakeun pikeun ngucakan wilayah-wilayah ieu kalayan milari bérésan saatos ngalengkepan proyék sapertos jalan, jalan gede jalan sareng simpang. Jurusan Taman Taman Hijau sareng Héran réngsé ngaléréskeun wilayah héjo sareng chip berwarna pikeun proyék-proyék éta [Lainna ...]

yedikuyu ieu Nyiapkeun pikeun usum ski
umum

Yedikuyu ski Usum prepares

Walikota Güngör nyatakeun yén persiapan pikeun usum diteruskeun di Pusat Ski Yedikuyular sareng nambihan: yerine Kami ngawangun gedong penjualan énggal anu bakal nyayogikeun tamu-séwangan anu langkung saé tibatan tuangeun anu henteu teratur sareng struktur nginum anu henteu teratur. Salaku tambahan, bubuka produk lokal di fasilitas anyar kami [Lainna ...]