Investasi sistem rel bakal gancangan di Istanbul, téknologi domestik bakal dipasihkeun beurat
34 Istanbul

Investasi Sistem Rel di Istanbul Bakal Gancang, Téknologi Domestik Bakal Dipokuskeun

Tina bengkel "Sistem Rail" anu diayakeun ku unit IMM, parantos mutuskeun pikeun ngagancangkeun investasi metro sareng konsentrasi kana téknologi domestik. Dinas Sistem Metropolitan Istanbul (IMM) Dinas Sistem Rel geus diayakeun hiji bengkel Sistem Rail System ıyla kalayan partisipasi para akadémis ti sababaraha paguron luhur. Bukaan pidato tina bengkel [Lainna ...]

turis ukarja muji kayseriye
38 Kayseri

Wisata Wisata Ukrania Kayseri

Kayseri Munisipalitas Metropolitan terus ngenalkeun nilai sajarah sareng alam Kayseri, khususna Erciyes Usum Pariwisata Pusat. Walikota Munisipalitas Metropolitan Memduh Büyükkılıç tepang sareng wisatawan Ukraina di Erciyes. Kalayan padamelan Munisipalitas Metropolitan, pariwisata Ukrania [Lainna ...]