milyar pon per taun
06 Ankara

17 Billion Lira

Anu diayakeun di handapeun naungan Kementerian Pengangkutan sareng Infrastruktur, kalayan dukungan téknis Diréktur Umum Investasi Infrastruktur, Diréktur Umum Jalan Raya sareng Féderasi Jalan Raya (IRF). Jalan Raya Internasional, Bridges and Tunnels Spésialisasi khusus muka panto. Menteri Turhan, Kongresium di Ankara [Lainna ...]

kapilah kantor sélulér dina karamurselde
41 Kocaeli

Officevan Caravan di Karamürsel

Kocaeli Departemen Perbandaran Metropolitan Munisipalitas Pengangkutan sareng Lalu lintas, Mobile Caravan mimiti nyumponan paménta na ningkat kana unit kartu perjalanan, dikintunkeun di basisir Karamürsel. Mobile Office Caravan bakal ngalayanan warga dugi ka dinten Jumaah di Karamürsel. MINGGU 1 [Lainna ...]