proyék mobil kabel trabzonda dibatalkeun
61 Trabzon

Proyék Kabel Mobil Trabzon Dileupaskeun?

Rapat Majelis Munisipal Metropolitan Trabzon dinten ieu diayakeun di aula rapat déwan di handapeun pimpinan Wakil Walikota Atilla Ataman. Numutkeun kaputusan pangadilan ngeunaan proyék ropeway rencanana dilakukeun ku Perbandaran Metropolitan ti Trabzon ka Boztepe di Trabzon [Lainna ...]