yenikent ayas jalan digawe gancangan
06 Ankara

Yenikent Ayaş Jalan Gancang

Ankara Metropolitan Munisipalitas neraskeun pamukaan jalan anyarna, jalan ngalegaan sareng jalan asfalting dianggo di sakumna ibukota. Munisipalitas Greater Yenikent, anu parantos nandatangani proyék-proyék anyar anu utami nyetir panggerak sareng kaamanan jalan [Lainna ...]

dibagikeun tcdd'nin tina réaksi ibu anu mendes
59 Corlu

Bagikeun TCDD ti Ibu

TCDD'nin ngabagi tragedi di ibu tragedi Çorlu sareng putra anu kaleungitan pamajikanana diréaksikeun. 8 Juli 2018 mangrupikeun anak tina 7 dina musibah karéta di Sarılar désa Çorlu distrik Tekirdağ. [Lainna ...]

terminal bandara istanbul dibuka
34 Istanbul

Istana Bandara Istanbul Dibuka

Menteri Ersoy, anu muka Perpustakaan Bandara Istanbul nampi buku ti mimiti perpustakaan, almarhum Profesor. Dr A. Haluk Dursun's Yolculuk Perjalanan ka eser Ottoman Geografi sareng karyana ngungsi ka Antalya. Menteri Kabudayaan sareng Pariwisata Mehmet [Lainna ...]