Dinten dina Sejarah: 13 Oktober 2017 OMSAN

séktor swasta omsan
séktor swasta omsan

Dinten dina Sajarah
Jalur garis 13 Oktober 1870 Edirne-Sarımbey ditarima ku wasiat.
13 1923 Oktober janten ibukota anyar Turki Ankara State. Diplomati anu tinggal di ranjang wagons dina rel buta di stasiun Ankara dugi aranjeunna mendakan tempat cicing di Ankara. Peuting na bobo mobilna 5 lira.
13 Oktober 2017 OMSAN janten operator sektor swasta munggaran

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 18

Bewara Ngayakeun: Service Kaamanan wasta (TÜLOMSAŞ)

Nopémber 18 @ 15: 00 - 16: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
Sal 19

Perhatikeun ngayakeun: Komunikasi, Listrik, Téknologi Telekomunikasi

Nopémber 19 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar