puncak pariwisata erciyeste
38 Kayseri

Summit Pariwisata di Erciyes

Walikota Perumahan Métopolitan Kayseri Memduh Büyükkılıç patepang sareng operator pariwisata sareng investor sareng wawakil institusi sareng organisasi di Erciyes. Présidén Memduh Büyükkılıç, ku ngaliparan pariwisata dugi ka titik Kayseri pantes dina pariwisata [Lainna ...]

angkot di izmir
35 Izmir

Periode E-Kota di Angkutan Umum di Izmir

Bantahan pikeun tender ESHOT pikeun operasi sistem kempelan ongkos tambang 5 dina bulan Agustus ditolak. Firma E-Kent, anu meunang lembut éta, 7 bakal ngamimitian damel dina bulan Désémber Nurutkeun béja ti Sabah Ertan Gürcaner; Di İzmir munisipalitas Metropolitan [Lainna ...]