penerbangan boztepeden ngamimitian deui
52 Tentara

Penerbangan Dibangunkeun Ti Boztepe

Walikota Paragliding Perbandaran Metropolitan Ordu 8 dihanca deui sababaraha bulan sareng inisiatif ti Mehmet Hilmi Güler. Paragliding mangrupikeun mangrupikeun sababaraha daérah di dunya pikeun olahraga angkutan kabel sareng kabel dina waktos anu singget [Lainna ...]

parkir parkir vona sayogi
52 Tentara

Taman Vona Park Sadia

Proses penuangan aspal tina parkir mobil 188 réngsé dina lingkup Ona Vona Park Landskap Project ülen anu dilakukeun ku Perbandaran Ord Metropolitan di Persembe. Kalayan proyék aspal sareng landskap dina kamajuan [Lainna ...]

orbel odu kerjasama protokol ditandatanganan
52 Tentara

Protokol Sabilulungan Orbél-ODU

Üniversitesi Ground Alokasi Sabilulungan sareng Protokol Pelatihan di Çambaşı Fasilitas Alam Protokolü disatujuan antara Universitas Ordu sareng Munisipalitas Metropolitan Ordu. Fasilitas Orbel A.Ş. Çambaşı Doğa ngoperasikeun sareng staf Universitas. [Lainna ...]