Nalukkeun hukum
06 Ankara

Ti Fethi Yaşar ka Demetevler

Ti Fethi Yaşar ka Demetevler. Yenimahalle Walikota Fethi Yaşar janten tuan rumah Zafer Yıldırım, Présidén Ankara Cabang TÜGİAD sareng Dewan Diréktur. Inpormasi ngeunaan karya Munimahalle munisipalitas sareng pamekaran kabupaten [Lainna ...]