alanya pegat istirahat
07 Antalya

Susunan kanggo Break Interchange di Alanya

Perbandaran Metropolitan Antalya, utamina dina jam malem patalimarga, ampir dikonci dina pertukaran anu dilakukeun dina Alanya Mola. Rélaxasi disayogikeun dina simpang saatosna susunan éta. Jurusan Daérah Metropolitan Antalya tim Lalu Lintas sareng Alanya Perbandaran Ilmu [Lainna ...]

karéta gancang
17 Canakkale

Warta Anyar anu saé Apik ka Çanakkale!

Proyék karéta gancang Bandırma-Bursa-Çanakkale-Bilecik direncanakeun pikeun réngsé dina 2021. Usaha dijalankeun kanggo Bandırma-İzmir, proyék karéta Bandayrma-Bursa-Bilecik gancang sareng Bandırma-Çanakkale-Tekirdağ disiapkeun ku GMKA. Nalika proyék kasebut réngsé, 30 antara Bandirma sareng Bursa, antara Bandirma sareng Izmir [Lainna ...]