170 Parkir Lot pikeun İSPARK ka Bağcılar

parkir pikeun bagger
parkir pikeun bagger

Kotamadya Metropolitan Istanbul terus ngalaksanakeun taman mobil modéren sareng toko anu lega kalayan wilayah-kota.

İSPARK ngabuka Bağcılar Göztepe Ground Genep Toko Apot di Apel pikeun 170, anu diwangun ku Istanbul Metropolitan Istanabul. Aya ogé tempat kaulinan barudak sareng alat sosial di tempat parkir bawah tanah pikeun kendaraan 170 anu bakal nyumponan kabutuhan parkir di Bağcılar.

Nyarios yén aranjeunna parantos ningkatkeun kapasitas İSPARK kalayan dukungan Perbandaran Metropolitan Istanbul, Pangurus Umum İSPARK Murat Çakır, "İSPARK bakal teras muka taman mobil modern modél anu diwangun ku kawasan héjo sareng taman permainan di kota. Kami ogé gancang ngalaksanakeun inovasi téknologi sareng aplikasi pikeun méré palayanan kualitas pikeun warga urang. "

Jasa jam 170 disayogikeun dina Bağcılar Göztepe Underground Parkir Lot sareng kapasitas kendaraan 24 dibuka ku İSPARK. Di tempat parkir nganggo sistem kaamanan modéren sareng wilayah parkir; istanbulkart sareng pamayaran kartu kiridit ogé tiasa.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar