tanda tangan pikeun ibukota gratis anu leuwih bébas
06 Ankara

Tanda tangan pikeun Modal Langkung Bisa

Protokol 21 bakal ditandatanganan dina Senén kanggo Oktober ürültü Ankara Noise Plan Rencana üle pikeun dilakukeun dina koordinasi sareng Perbandaran Ankara Metropolitan sareng Pusat Panaliti TUBITAK Marmara. Evaluasi jalan, karéta api sareng sumber industri ku Metropolitan Munisipalitas [Lainna ...]

garis métroba masihan alarm
34 Istanbul

Metrobus Line Alarm!

Kapadetan garis metrobus, nyaéta kakurangan angkot di Istanbul, parantos ngalih kana agenda Majelis Istana Metropolitan Istanbul. Peningkatan jumlah panumpangna ngeureunkeun eureun Altunizade ogé ambekan. SözcüNumutkeun kana laporan Ozlem Guvemli'nin; Jutaan Milyonlar antara dua bawana di Istanbul [Lainna ...]