jambatan dina badger tea dicét
26 Eskisehir

Bridges on Porsuk Stream aya Lukisan

Jembatan na Aliran Porsuk, anu nambihan kaéndahan pikeun kaéndahan Eskişehir, ngiringan karya pangropéa sareng perbaikan Déktor Metropolitan. Pangropéa sasak, salah sahiji simbol Eskişehir, dimimitian taun ka tukang sareng diteruskeun taun ieu. taman [Lainna ...]

turkcell sohor taun na
06 Ankara

Turkcell 25. Sohor

Kusabab lahirna, 25 taun, usaha unremitting Turki urang salaku téhnologi terus jadi nagara ngarah sarta Investasi, wengkuan Turkcell xnumx'inc sahiji acara ulang ngayakeun panarimaan husus di Ankara, ibukota. [Lainna ...]


rupina sakip sabanci jalan dirobih
41 Kocaeli

Beungeut Jalan Sakıp Sabancı Diganti

Kocaeli Munisipal Metropolitan parantos ngarobih sareng diperpanjangkeun Jalan Sakıp Sabancı anu perenahna di payuneun Köseköy Mehduh Tagmaç Barracks sareng ngalayanan warga salaku jalan alternatif antara Kartepe Köseköy - İzmit. Jurusan Ilmu Élmu [Lainna ...]

jam-speed tinggi rail
06 Ankara

Jam Train gancang

Jadwal Kacepetan 2019 Gancang Harga Tiket Gancangna YTT Waktu sareng YTT Waktu: Karéta gancang-gancang anu ngagampangkeun kahirupan urang dina angkutan intercity, kota béda, panumpang sareng budaya [Lainna ...]