Langkung Ti 2 Rébuan Bakal Minuhan Sareng Pamiarsa Di Bandara Istanbul

leuwih ti sarébu karya bakal pendak sareng pamiarsa di bandara istanbul
leuwih ti sarébu karya bakal pendak sareng pamiarsa di bandara istanbul

Kamentrian Kabudayaan sareng Pariwisata muka Perpustakaan Bandara Istanbul, anu bakal ngagaduhan langkung ti sarébu publikasi 2, kalebet ratusan karya anu meunang-Hadiah Nobel.

Tina karya sastra nepi ka tempat kaulinan barudak, perpustakaan bakal janten tempat istirahat budaya dimana panumpang tiasa nyéépkeun waktos.

Menteri Pariwisata sareng Pariwisata Mehmet Nuri Ersoy bakal muka dina Oktober 11 Perpustakaan Bandara Istanbul bakal nyayogikeun di terminal domestik dimana aya lalulintas panumpang.

Penerbangan nasional bakal ngijinkeun panumpang kanggo nyéépkeun waktos berkualitas sareng murangkalihna dina kaayaan yén perpustakaan tiasa nginjeum buku kanggo kaayaan kaanggotaan. Pamiarsa bakal nempatkeun kana tempat munggaran di Istanbul Airport Arrivals panumpang kaluar Bab Book Balik deui Box bakal ninggalkeun buku ka jalma anu rék bisa nganteurkeun ogé sagala perpustakaan publik di Turki.

Perpustakaan, anu bakal didamel kerjasama sareng Kamentrian Kabudayaan sareng Pariwisata, tiasa diaksés antawis jam 06.30 sareng 23.30. Personil Kementerian 6 bakal ditugaskeun di perpustakaan tempat prasarana disayogikeun ku IGA.

tempat paling bergengsi Turki, nu bakal dijieun ku Departemen kasadaran budaya maca dina Airport Istanbul, kreasi jasa ieu gampang pikeun ngahontal jeung ngaronjatkeun kasadaran buku jeung kabiasaan bacaan, targeting warga bisa diarahkeun ka perpustakaan.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 18

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 18 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 18
PTS 18

Bewara Ngayakeun: Service Kaamanan wasta (TÜLOMSAŞ)

Nopémber 18 @ 15: 00 - 16: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar