naha karéta éta nurunkeun
34 Istanbul

Naha Karéta Ieu Turun?

Mısra Öz Sel, anu kaleungitan putrana Oğuz Arda Sel sareng mantan Hakan Sel salami musibah karéta di Çorlu, ngadamel perkawis anu luar biasa dina akun média sosial dirina. Pusat telepon intercity kamari di Kazlıçeşme lirén Marmaray di Istanbul [Lainna ...]