Ekspédisi YHT Ngaronjatkeun sareng Anyar YHT Setét di 2020

jasa yht bakal naek sareng set yht anyar
jasa yht bakal naek sareng set yht anyar

Manajer Umum TCDD Pengiriman Kamuran Yazıcı ngahadiran seminar dina wengkuan CD TCDD Transportation AŞ 2019 Year Fall Term In-Service Training Program gerçekleştiril anu diayakeun di Kuşadası.

Ngadamel ucapan ka pamilon didieu, Yazıcı ngungkabkeun yén kabijakan transportasi ngudag saprak taun 2003 sareng Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur tujuan ngamekarkeun modeu transportasi anu saimbang sareng rencanana handapeun payung Kementerian transportasi sareng Infrastruktur. Nengenkeun:

Personil X 2019 950 milu dina spring 850 sareng latihan personil XNUMX dina usum gugur "

"Pelatihan jasa-jasa penting pisan sareng kontribusi pikeun nyayogikeun sumber daya manusa anu diperyogikeun ku séktor karéta api ku téknologi ngembangkeun panggancangna di dunya. Kuring yakin pisan yén 2019 di cinyusu 950 sareng 850 dina usum gugur bakal tiasa ngalakukeun tugasna kalayan hadé kalayan latihan ieu. "

"2020 bakal ningkatkeun penerbangan YHT sareng set YHT énggal"

Printer narik perhatian kana tambahan sarébu laju karéta laju 213 kilométer sareng salah sahiji rébu karéta api tinggi 870 kilométer kilométer ka rute 290 kilométer laju jalur karéta api dioperasikeun dina lima taun ka hareup. Halkalıpaménta karéta laju anu gancang dilayanan dugi ka 10m.

Yazıcı neraskeun pidato sapertos kieu: geri Undur-unduran parantos ngamimitian pikeun jalur karéta api-Ankara-Sivas anu tiasa dilaksanakeun. Dina 2020, pesawat YHT énggal bakal ningkat sareng penerbangan YHT kami bakal nambahan. Alatan minat hébat di East Express, rébuan ranjang dipénta pikeun Wisata Wétan Wisata, anu urang pasang dina garis Ankara-Kars. Paménta pikeun Van Lake Express kami nambahan unggal dinten. Salian Istanbul-Sofia, Karéta Van-Tehran, Trans Asia Express parantos diluncurkeun dina transportasi panumpang internasional. "

"Tujuan éta pikeun ngalaksanakeun sajuta ton kargo sareng Iran unggal taun"

Jalur karéta Baku-Tbilisi-Kars, anu katelah Jalan Besi Silk, anu nyayogikeun kendaraan karéta anu teu terencat ti Beijing ka London, sareng rute Railway Internasional Trans-Caspian narik perhatian nagara-nagara di daérah, khususna China, nekenkeun yén sareng BTK neraskeun damel kanggo ngamimitian angkutan panumpang, saurna.

"420 saratus panumpang sadinten di Marmaray"

Kalayan pelaksanaan blok karéta sareng Iran sareng kawijakan tarif anu luyu sareng nambahan jumlah angkutan sareng pertambangan taunan hiji juta ton printer Yazici, Marmaray, jumlah total panumpangna asup kana 220 rébuan 420 rébu rébu di XNUMX sarébu rébu di mangsa ka hareup diperkirakeun ngaleuwihan sajuta, cenah.

Manajer Umum Kamuran Yazıcı ngahadiran seminar sareng damel penilaian kaayaan kalayan karyawan.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

Sal 19

Pengumuman Tender: Ankara Kayseri Line Km: 43 + 600'da Railway Overpass

Nopémber 19 @ 10: 30 - 11: 30
panitia: TCDD
444 8 233
Sal 19

Perolehan Perolehan: ngayakeun Sistim Automation Welding Robot Bogie Chassis

Nopémber 19 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TÜVASAŞ
0264 275 16 60
tsar 20

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar