Mobilisasi transportasi erzurum buyuksehir
25 Erzurum

Angkutan ti Erzurum Metropolitan

Perbandaran Metropolitan Erzurum, jaringan angkutan kota, ogé kacamatan pusat sareng kampung-kampung anu nyambungkeun kana jalan anu nyadiakeun kualitas. Uzunahmet, Nebihanlar, Pusu Deresi, Sığırlı sareng Şehit Burak Karakoc lingkungan [Lainna ...]