tentara beus liren pembaharuan
52 Tentara

Renovasi Stasion Beus di Ordu

Ordu Metropolitan Munisipalitas, anu teras-terasan nyéépkeun beus anu énggal di daérah anu diperyogikeun di kota, ngalereskeun ruksak anu rusak, rusak sareng réngsé dina lingkup jasa angkutan umum saluyu sareng tékstur kota. [Lainna ...]