mevlana simpang lalu lintas jalan
41 Kocaeli

Susunan Lalu lintas Junction Mevlana

Juru Mevlana bakal ditutup kana lalu lintas kusabab karya TÜPRAŞ Hamsu Line. Dina lingkup studi éta, rute samentawis ditetepkeun pikeun kendaraan angkutan swasta sareng umum pikeun nyegah masalah pikeun warga. Gawéna 4 DAY AKAN HENTEU TÜPRAŞ Hamsu [Lainna ...]

tujuan dimimitian ekspedisi ekspedisi
32 Isparta

Ekspedisi Lakes Express Mimitian

Ekspedisi Lakes Express Mimitian: Menteri Turhan, Stasion Karéta Isparta parantos sumping dina upacara ekspedisi Isparta-Izmir anu munggaran dina upacara ekspedisi Isparta-Izmir anu munggaran, kaéndahan Isparta sareng bangsa sareng dunya, pikeun nambahan nilai merek kota, kota [Lainna ...]

proyék metro gaziantep sayogi
27 Gaziantep

Gaziray Sareng dina Persén 99

Usaha kanggo proyék metro, anu rencanana pikeun dilaksanakeun pikeun méréskeun masalah transportasi, anu mangrupikeun hiji masalah pangbadagna di Gaziantep, diteruskeun. Milarian sumber daya pikeun proyek metro, anu bakal ngamimitian ti Rumah Sakit Kota sareng manjangkeun ka Stasion Square. [Lainna ...]