pahlawan soforden conto tingkah laku
33 Mersin

Conto Paripolah Conto Paripolah

Yusuf Gürsoy, anu nyambut damel salaku supir beus di Mersin Metropolitan Munisipalitas, nandatanganan carita heroik. Ngembang dina beus putra indung urang kaganggu Gürsoy, indung sareng anak dibawa ka rumah sakit. Henteu aya lirén [Lainna ...]