kareta btk nyentuh leungeun awéwé
36 Kars

Leungeun BTK Railroad BTK

Irem Nur, insinyur anu damel salaku awéwé tunggal dina tim kirang langkung 130 di Kars Logistics Center, anu mangrupikeun pusat penting pikeun Railway Baku-Tbilisi-Kars anu ngahubungkeun Asia sareng Éropah, dina kaayaan ngiringan. [Lainna ...]