mumbai ahmedabad proyék pelatih pelor
91 India

Proyék Train Train Sukabumi Ahmedabad

Kota Sukabumi Ahmedabad Bullet Train Project: Kota Sukabumi Ahmedabad Bullet Train Project nyaéta proyék karéta laju anu gancang pisan munggaran di India anu diwangun ku 508.17 km panjang 12 Station. Ngaran Proyék: Sepur Kacepetan Speed ​​di Mumbai-Ahmedabad [Lainna ...]