3. Forum Metrorail Internasional Dibuka di Ankara Ato Congresium

forum metrorail internasional ankara ato kongresium
forum metrorail internasional ankara ato kongresium

3 museurkeun kana sistem rel metro. Forum Metrorail Internasional ngamajukeun produsén kaputusan umum sareng sektor swasta di Ankara ATO Congresium.

Di handapeun naungan Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Cahit Turhan, kalayan dukungan TCDD, KGM, AYGM Istanbul Perbandaran Metropolitan sareng Perbandaran Ankara Metropolitan kalayan dukungan kerjasama akademik ITU. Forum Rail Rail dimimitian.

3, perusahaan pamimpin di sektor éta. Diomongkeun di bubuka Internasional Forum Metrorail Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD) General Diréktur Usaha Ali Ihsan luyu, manehna disorot pentingna proyék rail transit urban.

Forum éta, anu lumangsung dina Ankara Ato Congresium, dihadiran ku Kayseri, Gaziantep, Izmir, Antalya, Ankara, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Samsun, Istanbul sareng saterasna. Kapal Pengangkutan, Pengurus Umum Angkutan Umum Inc., Kepala Dinas Sistem Rel, Pangurus sareng Insinyur anu aya ilubiung dina kota metropolitan.

Nya kitu keur Liu, Makyol Şenbay, Kolin, galleon, Gedong Pusat, Mitshubish, Dogus Konstruksi ... moal nepikeun jadi konstruksi rail metro merlukeun kontraktor utama nangtung duanana sponsor salaku manajer senior domestik anu lokasina jeung proyek luar negeri.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.