Robah Robah Transformasi Dimimitian di Altınkayı Boulevard

Altinkayisi boulevard tukeur transformasi konstruksi dimimitian
Altinkayisi boulevard tukeur transformasi konstruksi dimimitian

Munisipalitas Metropolitan Malatya dina parobihan, robahan sareng ngaropéa damel di Golden Apricot Boulevard, anu mangrupikeun gedung panglegana di Malatya, anu ngahubungkeun Tecde ka simpang Maşti.

Panjangna 3.3 kilométer, lebar meter 50 tina Jalan Emas Aprikot sateuacan bagian 1.1 kilométer kana ruang anu kapincih Munisipalitas Metropolitan, bagian 2.2 kilométer anu sésana ti mimiti damel paving.

Walikota Metropolitan Selahattin Gürkan, Golden Apricot Boulevard sareng nyusun pangamatan, ngadamel pernyataan ngeunaan padamelan anu bakal dilakukeun. Wakil Sekretaris Jenderal Latif Okyay sareng sababaraha kapala departemén sareng manajer cabang ngiringan tur éta.

Mehmet Mert, Kepala Dinas Konstruksi Binaan sareng Infrastruktur, nyatakeun yén aranjeunna mimiti damel di Golden Apricot Boulevard anu mangrupikeun jalan anu sering sering di Malatya dina hal sirkulasi kendaraan ti saprak dibuka. Urang ayeuna ngalakukeun séri PMT sateuacan aspal. 2.2 bakal muka jalan pikeun lalu lintas salami beurang. ”

Gürkan: boulevard kami bakal ngagaduhan penampilan anu langkung indah saatos bentang

Walikota Selahattin Gürkan ngajelaskeun yén aranjeunna parantos ngamimitian ngusahakeun nyieun Jalan Natal Apricot Boulevard sareng Malatya nyarios, ık Kami ngarencanakeun jalan boulevard kami salaku pamitan 3 sareng datangna 3. Pas dinten 15, urang bakal ngabéréskeun jalan aspal di dieu. Kami peka ngeunaan awal padamelan sareng waktos kanggo ngabéréskeun. Kusabab urang henteu hoyong warga kami dipangaruhan parah dina panaliti ieu, urang peka kana masalah ieu. Jalan trotoar, pencahyaan, palansinan, pagawéan sedeng-median bakal gancang dilaksanakeun. Kami nuju ngusahakeun melak tangkal anu henteu peryogi seueur cai di median tengah kami. Boulevard kami bakal gaduh penampilan anu langkung saé sareng paradéan. ”

Nalika sadaya jalan di daérah ieu bérés, warga kami bakal tiasaeuneun

Ditekenkeun yén Jalan Raya Aprikot Emas bakal dihubungkeun ka Jalan Saray Bosna sareng dihubungkeun sareng Fahri Kayahan Boulevard, Walikota Gürkan nyarios, "Boulevard kami nyambungkeun sareng Jalan Mıhlıdut. Demi ngajantenkeun aliran lalulintas langkung séhat, urang damel persimpangan anu indah di simpang jalan-jalan Altınkayı-Güngör-Mıhlıdut. Sumbu pangpentingna di daérah ieu nyaéta Emas Aprikot, nalika kami nyambung sareng Saray Bosna Street anu kami dibuka ka kulon, kami bakal gaduh jalan anyar dina arah wétan-kulon. Ieu bakal ngagampangkeun lalulintas urban sareng sisi kulon jalan cincin. Boulevard kami ogé salah sahiji sambungan utama jalan Sabuk Kidul. Nalika sadaya jalan di daérah ieu bérés, warga kami bakal saé pisan ”.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.