Çavuşlu Bridge Girders Ditempatan

Balok Sasak Cavus disimpen
Balok Sasak Cavus disimpen

Kocaeli Munisipal Metropolitan, anu parantos pentingkeun pikeun proyék-proyék transportasi di puseur kota, teras badé ngerjakeun proyék-proyék anu bakal ngagampangkeun transportasi warga anu hirup di lingkungan luareun pusat. Di arah ieu, jambatan ieu ayana di jalan sambungan antara distrik Çıraklı sareng distrik Derince Çıraklı. Dina proyék anu dilaksanakeun ku Dinas Élmu Élmu, balok 11 disimpen dina suku jambatan.

33 METER LENGTH 11 PIECES BEAM

Dina jero ruang lingkup proyék, beton recoklamasi dipasang dina dasar ranjang. Konstruksi témbok batu di kadua sisi creek réngsé. Dina padamelan anu dilakukeun, rigging beton suku sisi direalisasikeun. Salila proyék jalan na, 33 balok pre-tension 11 méter dipasang dina suku sasak.

Pencegahan banjir cai sareng cai

Salaku bagian tina usaha pikeun dilegakeun ranjang walungan sempit anu parantos aya, jambatan kolot anu langkung lami dibongkar sareng anu anyar anu diwangun. Tempat tidur anu caket tempatna aya jembatan ditambihan ka 32,5 méter. Ekspansi ranjang parantos diperkirakeun pikeun nyegah banjir sareng banjir di daérah éta.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

Sal 12

Perolehan Perolehan: Pasokan sareng Ngajaga Sistem Téknologi Informasi

Nopémber 12 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
Sal 12

Perhatosan Tender: Pengangkutan Penumpang Karéta Sivas Bostankaya ku Beus

Nopémber 12 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

Nopémber 13 @ 09: 30 - 10: 30
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar