Palabuhan Kocaeli Terbuka ka Dunya

Dunya dibuka kalayan palabuhan Kocaeli
Dunya dibuka kalayan palabuhan Kocaeli

Kartepe Summit-2019, anu museurkeun kana 'Urbanization and Happy Cities', terus gancang. Dina puncak anu diayakeun di distrik Kartepe, 'Kota sareng Pengangkutan' ieu dibahas. Diomongkeun dina sési éta, Profesional Universitas Gebze. Dr Mehmet Küçükmehmetoğlu nyatakeun yén Kocaeli mangrupikeun gateway ka dunya kalayan palabuhanna sareng yén kota peryogi sasak fisik.

"KOKAELİ PERLU ULIKAN FISSIKAL"

Kacatet yén Kocaeli aya dina jalur anu penting pisan. Dr Mehmet Küçükmehmetoğlu "Kocaeli mangrupikeun kota anu muka ka dunya kalayan gerbang sareng palabuhan Anatolia. Géografi mangrupakeun takdir pikeun Kocaeli. Gerbang ka dunya mangrupikeun salah sahiji masalah panggedéna anu kedah direngsekeun di Kocaeli. Kocaeli peryogi sasak fisik. Upami anjeun nyarios jembatan fisik ieu, kuring bakal nyebutkeun yén aya sasak, jalan raya, jalan raya, karéta api sareng maskapai anu nyayogikeun angkot. Kusabab éta kota industri di Kocaeli, urang peryogi sasak sareng tanpa éta teu aya perdagangan. "

ALI KITA AYA NU AKU KANA AKU DENGAN TRADE ACCELERATE ”

"Jembatan Osmangazi sareng jalur jalan tol mangrupikeun tempat anu terakhir pikeun conto ieu, saur Küçük Küçükmehmetoğlu. Osmangazi Bridge ogé ngirangan populasi ka arah Istanbul, tapi penduduk di kota-kota sakuriling naék. Ieu nyiptakeun kabutuhan ngagampangkeun transportasi di kota-kota sakurilingna. Numutkeun negri jiran urang Turki anu diantara nagara anu ngagunakeun salah sahiji dagang paling lila-kajauhan. Ieu ogé nyababkeun kasusah pikeun ékspor sareng perdagangan wewengkon. Investasi transportasi énggal duanana ngajadikeun kahirupan masarakat langkung gampang sareng ogé ngajantenkeun aranjeunna langkung saé dina perusahaan dagang sareng ngajantenkeun bisnisna langkung saé. ”

SMART CITY AND TRANSPORTATION

Assoc. Dr Fatih Akbulut nyarios; Jaringan Sensor Ağ, Internét tina hal, parangkat lunak awan, sareng aplikasi sareng téknologi ponsel tiasa ngajantenkeun kota pinter sareng angkutan. Ningali mangpaat proyék kota pinter ieu di Uni Éropa ngaluarkeun masalah ieu Sidang ieu dilakukeun di Ara Güler Hall sareng dikelompokeun ku Wakil Diréktur Institut Energi Tübitak. Samentawis Mehmet Ali Çimen, panyatur ti Gebze Technical University; Dr Mehmet Küçükmehmetoğlu, Assoc. Dr Fatih Akbulut. Sesi réngsé saatos sertipikat dikaluarkeun.

Mégér Railway Ayeuna

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar