Eurasia Rail na aya dina Konya pikeun Mimiti di 2021

Eurasia rel pertama kalina di konyya
Eurasia rel pertama kalina di konyya

Hyva Grup ieu dikelompokeun di Turki "International Rail, Lampu Rail jeung Logistik Fair" - Eurasia rail antara xnumx'uncu Maret 9 3-5 bakal dilaksanakeun di TUYAP Fair Center di Konya. Pameran éta, anu diayakeun di İzmir dugi ka ayeuna, diumumkeun dina konferensi pers di Konya.

Dianggap salah sahiji nu panggedéna tur pangpentingna tina tilu paméran rail panggedena di dunya, Hyva Grup, diayakeun ku Jalur Rel Kereta Api International di Turki, Lampu Rail jeung Logistik Fair - The olahan keur xnumx'uncu Eurasia Rail, Konya Metropolitan Municipality jeung Kareta api Propinsi Direktorat (TCDD) ditandatanganan ku protokol gancangan. Walikota Konya Metropolitan Konstitusi Uğur İbrahim Altay, Pangatur Umum TCDD Ali İhsan Uygun sareng Diréktur Daerah Hyve Group Kemal Ülgen ngahadiran upacara penandatangan protokol.

Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun, anu ngadamel pidato anu munggaran dina upacara protokol, nyatakeun yén adil éta mangrupikeun kasempetan penting pikeun nuturkeun pamekaran téknologi dina industri karéta api. . Pikeun tujuan ieu, Pertandingan Eurasia Rail munggaran, anu diadegkeun ku dukungan Organisasi urang, diayakeun di Ankara di 2011, di Istanbul di Istanbul, sareng Izmir di 2019. Pameran ieu, anu urang tingali minangka kasempetan pikeun urang ngiringan téknologi anu muncul dina industri karéta api anu pesat di dunya, muka panto pikeun ngabagi sareng gawé babarengan sareng nagara-nagara sanés salaku TCDD. "

Diréktur TCDD Umum Ali Ihsan luyu, dirékam di dunya, nu mangrupa pameran panggedéna katilu tur contributing kana ngembangkeun sektor kareta Turki urang Eurasia Rail Trade anu hal anu penting pikeun aranjeunna teu nedunan di Konya di 9 of xnumx. Urang.

Uygun nyarios, olarak Salaku Railways, urang teraskeun pikeun investasi di Konya sareng nampi karya anyar kalayan visi sareng misi anyar kami. Dugi ka ayeuna, kendaraan karéta api anu dilakukeun ku produsén kendaraan teu tiasa dipamerkeun sabab teu aya hubungan karéta api ka taman-taman di Ankara, Istanbul sareng Izmir. Kahayang utama pamilon nyaéta aranjeunna hoyong nyandak produkna ku rel. Dina titik ieu, Konya leuwih penting pikeun urang. Tapak pameran Konya caket sareng Pusat Kayakarta Logistik sapertos 5 km. Pikeun 2021 Eurasia Rail Fair, kendaraan karéta api bakal dibawa ka pusat logistik ku karéta sareng ti dieu ka tempat anu ku jalan kerjasama sareng Konya Metropolitan Municipality. Kuring ngaharepkeun protokol ditandatanganan antara organisasi kami sareng Konya Metropolitan Konya pikeun 9 Rail Eurasia 9 anu bakal dilakukeun di Konya sareng kuring hatur nuhun pikeun partisipasi anjeun. "

Ngelingan yén Konya nembé janten réncang penting di Anatolia dina lingkup proyék sistem karéta api sareng sistem rel sareng Konya bakal nguatkeun jabatan ieu salajengna, Kemal Ülgen, Diréktur Daerah Hyve Group, nyatakeun yén 2 bakal diayakeun di Konya dina lingkup protokol anu ditandatanganan dina Oktober. nyatakeun yén séktor ieu bakal patepang sareng wawakil lokal sareng asing. Continuedlgen neraskeun: "Kusabab 9, Eurasia Rail, anu nyayogikeun kasempetan bisnis énggal ku ngajaga pulsa tina séktor sadaya di Eurasia Region, ngahijikeun palaku anu penting tina séktor sistem rel di daérah ieu sareng bakal dipayunkeun ku Konya Metropolitan Munisipalitas. Pameran ieu saacanna dijalankeun ku Istanbul, Ankara sareng tungtungna Izmir. Penting pisan pikeun urang sadayana sadar dina Konya, anu teras-terasan dina jalan-jalan anu pasti ka arah janten kota anu adil. Sapanjang pameran éta, pamilon internasional sektor bakal ngamekarkeun bisnis sareng hubungan, sareng urang bakal ngabagi pangaweruh sareng pangalaman séktoral ka pamilon urang dina tingkat nu pangluhurna ngaliwatan konferensi sareng seminar. ”

Hyva ku Grup bakal dilaksanakeun xnumx'unc kali dina 2021 sataun antara ngarojong Trade TC Kamentrian Dagang ti Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD), Konya Metropolitan Municipality, KOSGEB jeung International Union of Kareta api (UNISBA) anu ogé kaasup.

8 diayakeun di Izmir. Turki oge diantara aranjeunna Qatar, Aljazair, Céko, Cina, Perancis, Walanda, peserta ti nagara kayaning Spanyol sarta Italia sempet tampi

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.