Eskişehir Kütahya Tavşanlı Tunçbilek Sistem Éléktrométasi Pangropéa sareng Perbaikan Gawé Tender Hasil

Eskisehir Kutahya Tavsanli Tuncbilek sistem pangropéa sistem pangropéa sareng ngalereskeun hasil kerja padamelan
Eskisehir Kutahya Tavsanli Tuncbilek sistem pangropéa sistem pangropéa sareng ngalereskeun hasil kerja padamelan

Tender sareng ngalereskeun karya sistem éléktrifikasi antawis Eskişehir (Terpilih) - Kütahya - Tavşanlı - Tunçbilek (incl.): Railway State 7. 2019 parantos nyerahkeun lembut pikeun 481510 pikeun période 12 pikeun pamelarian sareng pangropéa ngerjakeun Eskişehir (Disamping) - Kütahya - Tavşanlı -Tunçbilek (incl.) Antara 4 / 1.895.000 (TCDD) Diréktur Daerah (TCDD). Armin Elektrik meunang tawaran TL. Hasil ahir bakal diumumkeun saatos tenderers dinilai.

The bidders lembut sarta tawaran nyaéta kieu:

  1. Armin Listrik 1.895.000 TL
  2. Konstruksi Resa 1.996.500 TL
  3. Ekapark Construction Inc. 2.190.000 TL
  4. FMK Rail 2.950.000 TL

Bagian lembut nyertakeun jasa pangropéa sareng jasa perbaikan sistem listrik karéta api antara Eskişehir (Disamping) - Kütahya - Tavşanlı -Tunçbilek (inklusif) pikeun taun 1. Durasi pagawéan nyaéta 12 (dua belas) dinten kalénder tina tempat pangiriman.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar