Investasi Sistem Rel di Istanbul Bakal Gancang, Téknologi Domestik Bakal Dipokuskeun

Investasi sistem rel bakal gancangan di Istanbul, téknologi domestik bakal dipasihkeun beurat
Investasi sistem rel bakal gancangan di Istanbul, téknologi domestik bakal dipasihkeun beurat

Tina bengkel "Sistem Rail" anu diayakeun ku unit IMM, parantos mutuskeun pikeun ngagancangkeun investasi metro sareng konsentrasi kana téknologi domestik.

Dinas Sistem Metropolitan Istanbul (IMM) Dinas Sistem Rel geus diayakeun hiji bengkel Sistem Rail System ıyla kalayan partisipasi para akadémis ti sagala rupa paguron luhur. Ibrahim Orhan Demir, Wakil Sekretaris Jenderal Pengangkutan sareng Lingkungan ngadamel pidato pembukaan bengkel sareng narik perhatian kana pentingna sistem rel.

Ray Sistem rel mangrupikeun prioritas kahiji nalika nyusun kawijakan transportasi urang. Sistem rel kedah dipikabutuh pikeun solusi jalan transportasi Istanbul sareng masalah aksés.

Demir nyarios, "Urang tingali yén konsensus anu lega bilih Istanbul mangrupikeun solusi pikeun sistem karéta api sareng transportasi henteu tiasa direngsekeun ku jalan. Kuring ngaharepkeun hasilna bakal terang urang sareng urang bakal maju hasil urang dina kontéks ieu. "

Sidang kahiji tina bengkel tilu sesi dina "Dioperasikeun, ngawangun sareng sistem rel rencanana u diayakeun ku profésor pensiunan Departemen Teknik Sipil ITU. Dr Haluk Gerçek,, Pangwangunan téknologi dina sistem rel "dina sesi kadua Fakultas Éléktronik sareng Faktor Elektronik Istanbul University Téknis. Dr Diarahkeun ku Mehmet Turan Söylemez.

METROTS bakal DITULU, TEKNOLOGI DOMESTIK bakal DITULU

Kaputusan penting di handap ieu dicandak ti rapat dimana matuh İşbirliği Pasokan kendaraan sareng Project Cooperation Project S sareng "signal signaling domestik ogé dibahas:

- Kapingatan bakal ditangtukeun pikeun garis anu bakal dibalikan deui sareng parantos lami ngantos lami kusabab alesan finansial.
- Garis anyar anu direncanakeun bakal dievaluasi ku pendekatan rencana transportasi holistik sareng lingkup rencana ayeuna skala tinggi.
- Pangwangunan téknologi karéta api lokal bakal dibéré prioritas.

PRESENTASI Gawé

ASSISTANT DR.PELİN ALPKÖKİN - KURSUS STATUS RAIL SISTEM
2. Fatih GÜLTEKİN - HARI ING SISTEM RAIL
3. ASLI ŞAHİN AKYOL - KOMUNITAS PROJEKS RAYLI SISTEM PLANNING AND TEKNOLOGI DESIGN
1. FAHRETTİN ÖNER - APLIKASI BIM DI PROJEKS SISTEM IMM RAIL
2. HASAN PEZÜK - METRO VEHICLE SUPPLY AND PROJEKS COOPERATION INDUSTRIAL IN SISTEM RAIL (SİP)
3. UFUK YALÇIN- DOMESTIK SIGNAL PROJEK

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.