Izmir Usak Train waktos sareng peta 2019

izak karéta waktos karéta sareng peta
izak karéta waktos karéta sareng peta

TCDD Transportation Co. Penerbangan 2 dilaksanakeun antara İzmir sareng Uşak. Izmir ka lentong 288 km waktos perjalanan rata 6 jam 25 menitd. Jadwal Karéta Izmir Usak Anjeun tiasa mendakan sadaya rinci ngeunaan karéta régional régional antara Usak Izmir dina laporan ieu anu ngandung 2019 sareng Peta Karéta Usm Izmir.

Izmir Usak Train Daérah

Izmir - Karéta Daék Usak ngoperasikeun unggal dinten di antara Izmir (Basmane) - Manisa - Usak. İzmir - Latih Daérah Usak İzmir (Basmane)> Baniyah Infantry> Stasion Akkeçili> Alasehir> Killik> Stasiun Gumuscay> Ceber Kamara> Konaklar> Ismailbey> Turkmentepe> Davutlarkoyu> Guneykoy> Stasion Armutlu> Esme> Ahmetler> Inay> Ovakoy> Usik rute unggal dinten.

zmir Usak Karéta jalur
izmir Uşak Karéta

Izmir Usak Stasion Karéta

Karéta sareng Stasion 38 perenahna dina rute Izmir sareng Usak.

  1. Izmir (Basmane) Turki
  2. Cigli
  3. Menemen
  4. kuring Emiralem
  5. Ayvacik
  6. Muradiye
  7. Horozkoy
  8. Manisa
  9. Çobanisa
  10. Turgutlu
  11. Urganli
  12. ahmetli
  13. nu Yaraşl
  14. Sardis
  15. Salihli
  16. nu Gümüşça
  17. nu Kabazl
  18. Yeşilkavak
  19. nu Köseal
  20. KavaklIdere
  21. Yeniköy D
  22. tentara leumpang
  23. Akkeçili Eureun
  24. alaşehir
  25. Killik
  26. Stasiun Gumuscay
  27. Ceber Kamara
  28. sarwa
  29. İsmailbey
  30. Türkmentep ka
  31. Davutlarköy (Km 202 + 971)
  32. Güneyköy
  33. Stasion Armutlu
  34. Esme
  35. Ahmet urang
  36. Inay
  37. Ovaköy'de
  38. babu

Jadwal Karéta Usm Izmir

Izmir> Pék Jalan Karéta Usik
Nami stasiun xnumx.tr nu xnumx.tr nu
Izmir (Basmane) Turki 07: 40 15: 00
Cigli 08: 08 15: 31
Menemen 08: 26 15: 49
kuring Emiralem 08: 37 15: 58
Ayvacik 08: 46 x
Muradiye 08: 59 16: 17
Horozkoy 09: 07 16: 25
Manisa 09: 14 16: 33
Çobanisa 09: 29 16: 48
Turgutlu 09: 44 17: 04
Urganli 09: 56 17: 16
ahmetli 10: 09 17: 26
nu Yaraşl 10: 14 17: 31
Sardis 10: 20 17: 37
Salihli 10: 29 17: 46
nu Gümüşça 10: 34 17: 51
nu Kabazl 10: 39 17: 56
Yeşilkavak 10: 44 18: 01
nu Köseal 10: 49 18: 06
KavaklIdere 10: 56 18: 13
Yeniköy D 11: 01 18: 18
tentara leumpang 11: 07 18: 24
Akkeçili Eureun 11: 15 18: 31
alaşehir 11: 22 18: 41
Killik 11: 31 18: 50
Stasiun Gumuscay 11: 36 18: 55
Ceber Kamara 11: 43 19: 02
sarwa 11: 51 19: 10
İsmailbey 12: 05 19: 24
Türkmentep ka 12: 14 x
nu Davutlarkö 12: 25 19: 43
Güneyköy 12: 36 19: 55
Stasion Armutlu 12: 42 20: 01
Esme 12: 52 20: 11
Ahmet urang 13: 11 20: 30
Inay 13: 32 20: 51
Ovaköy'de 13: 53 21: 12
babu 14: 05 21: 24

Jadwal Karéta Usak Izmir

Leres> Izmir Rute Train Times
Nami stasiun xnumx.tr nu xnumx.tr nu
babu 06: 20 16: 05
Ovaköy'de 06: 35 16: 20
Inay 06: 54 16: 39
Ahmet urang 07: 13 16: 58
Esme 07: 35 17: 20
Stasion Armutlu 07: 44 17: 29
Güneyköy 07: 53 17: 37
km.xnumx 205 + 07: 58 17: 42
nu Davutlarkö 08: 03 17: 47
km.xnumx 199 + 08: 09 17: 53
Türkmentep ka 08: 14 x
İsmailbey 08: 20 18: 02
km.xnumx 189 + 08: 27 18: 09
sarwa 08: 33 18: 16
Ceber Kamara 08: 38 18: 21
Stasiun Gumuscay 08: 43 18: 26
Killik 08: 47 18: 30
alaşehir 08: 57 18: 40
Akkeçili Eureun 09: 03 18: 46
tentara leumpang 09: 09 18: 52
Yeniköy D 09: 15 18: 58
KavaklIdere 09: 20 19: 03
nu Köseal 09: 27 19: 10
Yeşilkavak 09: 32 19: 15
nu Kabazl 09: 37 19: 20
nu Gümüşça 09: 43 19: 26
Salihli 09: 49 19: 34
Sardis 09: 58 19: 43
nu Yaraşl 10: 04 19: 50
ahmetli 10: 10 19: 55
Urganli 10: 20 20: 06
Turgutlu 10: 33 20: 20
Çobanisa 10: 47 20: 34
Manisa 11: 06 20: 53
Horozkoy 11: 11 20: 58
Muradiye 11: 19 21: 06
Ayvacik x 21: 19
kuring Emiralem 11: 39 21: 28
Menemen 11: 51 21: 39
Cigli 12: 09 21: 56
Izmir (Basmane) Turki 12: 38 22: 25

Izmir Usak Karéta Peta

Peta Karéta Daérah Aegean

Harga Tiket Kareta Izmir Uşak

Pameseran on-line sareng pamesenan teu tiasa dilakukeun pikeun karéta anu ngajalankeun unggal dinten. Anjeun tiasa mésér tikét tol di unggal ruangan. Harga tiket karéta Izmir Uşak:

Harga tikét korsi pulman pikeun tiap jalma £ 25.5'Dr

TCDD konsultasi sareng telepon

Kantor tiket stasiun nomer telepon sareng nomer bukaan.

STRATIS İZMİR BASMANE

Tel: 0232 484 86 38 Inpormasi - (07.00 - 21.30)

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar