1915 Bridge Canakkale Perangko Daérah di daérah

jambatan canakkale nandaan daérah
jambatan canakkale nandaan daérah

Governoranakkale Gubernur Orhan Tavlı, 18 Maret 2017 dina yayasan anu ditetepkeun ku Présidén Recep Tayyip Erdogan 1915 Çanakkale Bridge, situs konstruksi ditaliti.

Kapala Inspektur ngeunaan Harta Naci Cetin Akder sareng Ali Alper Orkun, Gubernur Lapseki Tahir Sahin sareng Walikota Lapseki Eyup Yilmaz, kaasup investigasi Gubernur Orhan Tavli, Diréktur Jéndral Umum Jalur Umum Pribumi Bursa Diréktur Daerah Bursa Sezgin Küçükbekir'den nampi inpormasi ngeunaan karya sasak.

jambatan canakkale nandaan daérah
jambatan canakkale nandaan daérah

1915 Çanakkale Bridge, anu teras-terasan nyambungkeun dua benua di Selat Dardanelles, ngagaduhan gelar tina gantung agén midan anu paling gedé di dunya, jembatan 100 sareng pertengahan jarak 2023 meter ngalambangkeun 1915 yayasan ulang taun Républik. Sambungan sareng unsur sambungan bakal dicét warna beureum, bodas, warna bandéra Turki, sareng bagean luhur luhurna 333 méteran tinggi di dua sisi bakal ngalambangkeun tokoh peluru artileri Seyit Onbaşı anu dikerjakeun ka tong nalika Dardanelles Wars.

1915 770 sareng 3 meter ngadeukeutan jarak jauh tina 563 sareng 365 meter bakal 680 meter, 4608 x 2 jalur lalu lintas bakal kurang leuwih 3 xNUMX sareng 318 Mart, ulang taun tina Kemenangan Naval Çanakkale.

Hal anu Malkara-Canakkale raya sarta 1915 Canakkale Sasak nu wewengkon paling dimekarkeun tina ékonomi sarta Marmara Turki urang mana bagian signifikan tina populasi sarta harbors dina Aegean Region, ku cara méré éta rail jeung integrasi jeung proyék angkutan jalan dina sistim transportasi hawa; daérah ieu bakal nyayogikeun pangwangunan ékonomi sareng perencanaan saimbang sareng struktural anu diperyogikeun ku industri.

Proyék Jambatan 1915 Çanakkale, mertimbangkeun épék-épék anu bakal aya di daérah, lingkungan, alam sareng jalma, nyandak studi lapangan pikeun nyegah karusakan di daérah sajarah, ngaidentipikasi asasi sejarah sareng budaya anu tiasa dipendakan dina rute éta, ngalaksanakeun sagala cara anu dipikabutuh pikeun ngajagi biodiversity di laut sareng kahirupan cai. 1915 Çanakkale Bridge, anu mangrupikeun rékayasa sareng simbolis, mimiti dilaksanakeun ku cara ngagerakkeun jinis kerang anu disebut Pinna Nobilis ti tempat-tempat konstruksi ka tempat anu aman sareng bakal katambah kana Çanakkale salaku proyék ramah lingkungan sareng ramah lingkungan.

18 Maret 2022 Jambatan 1915, anu bakal réngsé di XNUMX, bakal masihan sumbangan anu saé pikeun pariwisata Çanakkale kalayan kaélmuan budaya sareng alam na ku ngadamel kontribusi anu hadé pikeun tatanén sareng perdagangan Çanakkale ku ngasingkeun jarak ka pasar.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 08

Perhatosan ngayakeun: Operasi Pabrik Pemanasan Tengah

Nopémber 8 @ 10: 30 - 11: 30
panitia: TCDD
444 8 233
cum 08

Pengumuman Tender: Operasi Kemudahan Pemanasan Tengah

Nopémber 8 @ 11: 30 - 12: 30
panitia: TCDD
444 8 233
cum 08

Perolehan Perolehan: Perolehan Layanan Personel pikeun YHT VIP Lounge

Nopémber 8 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar