Bandara Nu Di luar Line Jumlah Kyai lulus bulan kasalapan Turki Populasi

Ngahubungan Hüseyin langsung
Ngahubungan Hüseyin langsung

Handap pengumuman tina rekening média sosial salapan-bulan data dina Twitter (@ dhmihkesk urang) data panganyarna assessing Nagara Bandara Administrasi (SAMA) General Manajer sarta Pupuhu Hüseyin Keskin, "Jumlah penerbangan internasional, panumpang anu ditinggalkeun masih tukangeun populasi Turki urang salapan bulan. Kami nambihan prestasi anu anyar pikeun prestasi urang! "

Biasa di Sharp, anu kaasup statistik panumpang, "jumlah tina panumpang asing ditinggalkeun balik Populasi Turki urang acan bulan kasalapan. Dina bulan mimiti 9 taun, urang nampi jumlahna 31 juta 556 rébu tamu, kaasup 514 juta 47 rébu 592 dina penerbangan internasional di bandara kami. Turki umum, lalulintas bandara panumpang domestik 76 juta 431 sarébu 401, lalulintas panumpang internasional ngeunaan 84 juta 828 sarébu 52 yén lalulintas panumpang total jeung panumpang transit langsung dina periode ieu amounted mun 161 juta 482 sarébu 868 "cenahna.

Ngaronjatkeun prestasi penting tina Bandara Antalya

Keskin ogé nunjukkeun yén Bandara Antalya, anu dilebetkeun kana laporan Agustus Déwan Bandara Éropa (ACI Éropa), nunjukkeun kasuksésan penting. Peningkatan pangunjung pangbadagna dina kategori bandara grup aya di Bandara Antalya kalayan 25 persén dina bulan Agustus ”.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 21

Perolehan Perolehan: ngayakeun bagian-bagian Listrik Éntérgiasi Railway

Nopémber 21 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
ka 21
Sap 23

RayHaber8. Ulang tahun na!

November 23
panitia: RayHaber
+ 90 232 7000729

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar