Kahramanmaraş Book jadwal Beus anu Diumumkeun

buku paméran heromaras bakal nyayogikeun angkot ka
buku paméran heromaras bakal nyayogikeun angkot ka

Kahramanmaraş Book and Culture Fair, anu bakal diayakeun ku Metropolitan Munisipalitas, bakal diatur dina taun ayeuna.

Kaayaan Metropolitan Kahramanmaraş parantos ngumumkeun jasa beus umum sareng swasta anu bakal nyayogikeun angkutan kana Buku Budaya sareng Budaya anu bakal diayakeun dina 6 taun ieu. beus umum merkez 5 beus umum sareng 34 beus kota bakal disayogikeun sareng kendaraan 7 ti pusat balanja. ”

Palayanan Angkutan Bébas keur Diaktipkeun

Dinas Kaséhatan Médis sareng Masyarakat Metropolitan, sabalikna, jasa transportasi bakal disayogikeun pikeun individu anu ngagaduhan kabutuhan khusus anu hoyong milu dina Book Budaya. Dina hiji pernyataan, "Diréktur Cabang sareng Pramudya Direktorat Kahramanmaraş 6. Éta bakal nyayogikeun jasa transportasi kanggo warga urang sareng kabutuhan khusus anu hoyong angkat kana Book and Culture Fair. Dina kontéks ieu, 0344 225 71 88 bakal ngajantenkeun aksés kana Pameran Buku sareng Budaya dina waktos ayeuna poe.

6. Layanan angkutan umum sareng rute anu bakal nyayogikeun angkot ka Buku Budaya sareng Budaya sapertos kieu: "Beus Public Private: Private Public Bus Number 11; Di arah Tekke Quarter, Australia, Book Fair and Bus Station, 15 bakal ngarambat dina sababaraha menit. Nomer Beus Umum 24; Binevler, Sekerere, Bazaar, Book Fair and Bus Station di arah 15 bakal ngadamel selang menit. Nomer Beus Umum 25; Bazaar, Book Fair, Bus Station sareng Aksu tiasa ngadamel penerbangan 15 unggal menit. 26 Beus Public Public ieu bakal ngoperasikeun dina rute Ungut, Jalan Tekerek, Zona Pesantren, Bazar, Bumi Book sareng Stasion Beus. Nomer Beus Umum Public 30; GüneşNevler, Doğukent, Çarşı, Book Fair and Otogar arah 33 dina arah anu bakal aya menit.

Beus Munisipalitas: Beus Beus Munisipalitas 30 / B bakal ngadamel perjalanan cincin di kejiranan Tekke, Hutan, Bazaar, Book Fair and Bus Station. 30 / C Bus Munisipalitas bakal ngadamel jasa cincin di Metropolitan Municipality, Book Fair, Stasion Bus sareng Aksuistikamet. 32 / B Bus Munisipalitas bakal ngalakukeun 60 sakali hiji menit di KSÜ Avşar, Jalan Lingkungan Utara, Çamlık, Çarşı, Book Fair, Stasion Beus sareng Aksugüzlüğü. 36 / B Bus Municipality bakal beroperasi dina interval menit 60 dina Kavlaklı Quarter, Üngüt, Şekerer, Çarşı, sareng rute Book Fair.

buku inpormasi kendaraan adil
buku inpormasi kendaraan adil

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar