Maglev Kareta Tiongkok pikeun Ngangkut 1000 Km Per Sajam pikeun Ngajalankeun di 2020

Karéta nu ngahontal kacepetan km bakal dilayanan
Karéta nu ngahontal kacepetan km bakal dilayanan

Kiwari, dimana karéta gancang-gancang jadi nyebar, China terus damel henteu kendat pikeun karéta maglev anu prototipe diwanohkeun dina sababaraha bulan-bulan anu anyar. Dina kontéks ieu, uji coba munggaran bakal dilakukeun dina mimiti 2020.

Tiongkok sering janten nagara anu taksih gancang dina hal angkutan karéta api. Dina titik ieu, nagara éta parantos janten tempat sababaraha karéta panggancangna di dunya sareng nyiapkeun ngangkut karéta api ka tingkat film fiksi ilmiah anu nganggo poténsi résidu magnétna.

Laporan anyar nyatakeun yén rel maglev bakal dipasang di propinsi sentral Tiongkok, anu parantos ngalaksanakeun persiapan taun-taun ayeuna, ti mimiti taun payun. Numutkeun laporan éta, otoritas ayeuna nuju ngulik studi-kemungkinan pikeun ngaluncurkeun proyék.

Upami sadayana nurutkeun rencana, perjalanan ti Guangzhou, China ka Beijing tiasa dilakukeun dina laju antara 600 km sareng 1.000 km per jam, hartosna yén karéta laju anu sayogi aya bakal langkung luhur tibatan 350 km / h. Sumawona, Asia Times nyarios, ogé, yén perjalanan 2.200-km ti Wuhan ka Guangzhou tiasa ngirangan sakitar dua jam.

Karéta Maglev, anu nyandak sadaya tanaga nganggo bantal udara magnét, ngirangan gesekan dugi ka enol sareng ngahontal kacepetan anu saacanna teu mungkin. Laju maksimal karéta maglev anu ayeuna ngajalankeun di Cina nyaéta 430 kilométer per jam. Nanging, ku téknologi anu nembé diperyogikeun, laju ieu diharepkeun ka 600 ka 1.000 kilométer per jam.

Ditimbangkeun permukaan bumi cina, tiasa waé nyarioskeun yén kota-kota jauh pisan. Ku sabab kitu, karéta anu beroperasi sareng téknologi ieu ngajantenkeun jarak-jalan di antara kota-kota anu teu aya gunana sareng ampir waé dibawa ka tingkat anu tiasa bersaing sareng kapal terbang.

Cina henteu hijina nagara di dunya anu resep kana karéta maglev, tapi Jepang parantos dikenal janten damel dina karéta maglev. Tapi, klaim anyar nunjukkeun yén Jérman sareng Amérika Serikat ogé tiasa ngusahakeun versi karéta maglev sorangan. (Webtekno)

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.