Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyangking jambatan nganggo LPG gratis

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyangking peténgan gratis kalayan lpg
Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyangking peténgan gratis kalayan lpg

Tambahna harga bahan bakar ngarahkeun pangguna pikeun suluh alternatif. Namah lingkunganana sareng ongkos-ongkos kendaraan nganggo LPG Nurutkeun data TURKSTAT taun 2019, 37 mangrupikeun persentase mobil. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahemat sakitar 40 persen sareng LPG anu langkung disukai ku langkung seueur driver unggal taun. Di dunya produsén sistem suluh alternatif brc'n panggedena urang Turki CEO Kadir Knitter, "a suluh wahana per kilométer kami nyadiakeun konversi elpiji kalayan BRC consuming béngsin 50-60 cents per kilométer dina kaayaan normal 25-30 tumiba ka Penny nu. Kalayan pangitungan anu kasar, hiji mobil anu damel 50 kilométer sadinten tiasa ngirit dugi ka 10 pon per dinten. Istilah sanésna, di nagara urang dimana sasak anu nyebrang nyaéta 10,5 lira, pangguna kendaraan LPG nyambungan jambatan gratis tanpa biaya ”.

Angkat harga bahan bakar ngarahkeun pamilik pikeun suluh alternatif. Numutkeun data OPEC, nalika cadangan minyak dunya kalaunan turun, sumber tanaga alam anu kapanggih masih cekap. Cadangan gas alam, anu beuki ningkat unggal dinten ku ayana sumber gas alami anyar, nunjukkeun yén LPG bakal ngajaga kauntungan harga mangtaun-taun. Numutkeun data ti TUIK urang migunakeun gas elpiji di Méi 2019 38 persén mobil di Turki. Nalika dilarapkeun kalayan leres, LPG ngahemat sakitar 40 sareng nyayogikeun angkutan ramah lingkungan kalayan émisi diri.

'Anjeun tiasa nyangking jambatan gratis sacara gratis'

Konsumsi BBM wahana urang per kilométer di dunya panggedena produsén sistem suluh alternatif brc'n urang Turki CEO Kadir Knitter, "kami nyadiakeun konversi elpiji kalayan BRC consuming béngsin 50-60 cents per kilométer dina kaayaan normal 25-30 tumiba ka Penny nu. Kalayan pangitungan anu kasar, hiji mobil anu damel 50 kilométer sadinten ngirit dugi ka 10 pon per dinten. Dina basa sanés, 10,5 mangrupikeun jambatan anu nyebrang di nagara urang, kendaraan LPG di nagara urang anu ngajambatkeun jambatan ka Istanbul haratis ”cenah.

Ampir satengah mobil ngagaduhan éngsér

Turki Statistik Institute (TUIK), dina bulan Méi, nurutkeun 2019 taun Motor Kandaraan Statistik, lalulintas sarébu didaptarkeun kandaraan motor 23 39 551 juta accounted persen xnumx Éta ​​mobil. Numutkeun data anu sami, 54,2 juta 12 rébu 482 sarébu 475 rébu 38 rébu 4 rébu mobil 710 anu make mobil 222 rébu XNUMX nganggo LPG. Jumlah kendaraan nganggo LPG beuki unggal taun.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar