Mobil Volkswagen Bakal Dipiceun sapertos kieu

Mobil volkswagen bakal diangkut sapertos kieu
Mobil volkswagen bakal diangkut sapertos kieu

Turki lokomotif na Engine Industri salaku (TULOMSAS), buta Jerman mobil Volkswagen bisa dihasilkeun dina pabrik anyar dieusian bisa ngadegkeun di Turki diperkirakeun nyandak "dua tingkat gerbong" Gambar prototipe, kahiji kalina dina HaberTürk ... Di dieu di Turki, TULOMSAS ' gambar dua gerbang di toko anu dikembangkeun ku insinyur Turki, teknisi sareng buruh di fasilitas Eskişehir.

Pikeun wartos Olcay Aydilek ti Habertürk Klik

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.