Naon Siswa Hacettepe Pikeun Permohonan Beus Solo

Naon murid nyebutkeun aplikasi beus hacettepeli solo
Naon murid nyebutkeun aplikasi beus hacettepeli solo

Walikota Ankara Mansur Yavaş, anu ngadangukeun sora murid sareng ngadangukeun tungtutanana, terus nyandak kaputusan anu pikaresepeun siswa.

Dina slogan "Modal anu ramah murid", Mr. Yavaş, anu parantos ngalaksanakeun jasa anu nyumbangkeun ékonomi para siswa di sababaraha daérah tina bil cai nepi ka angkutan, ngalaksanakeun janjina hiji-hiji.

Présidén Yavaş, anu ngamimitian diskon 50 pikeun tagihan cai pikeun siswa, nembé napakkeun kaputusan anu énggal-énggal merhatikeun murid-murid anu diajar di Beytepe Kampus Universitas Hacettepe.

FREE SOLO BISA PERKHITUAN Mimitian

Dumasar pesenan Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş, Diréktur Jenderal EGO mimiti nyayogikeun jasa bas 20 solo gratis ka Kampus Hacettepe Beytepe Kampus, dimana rata-rata jumlah murid 5 pindah ka.

Beus solo 21 solo di luar bis bus 5 bakal mawa mahasiswa gratis kana kampus tina jalan kaluar tina Çayyolu Metro antara jam 7-06.30 dina dinten 20.00.

TERIMA KANGGO KEPUTUSAN YAVAŞ

Murid anu nganggo beus gratis dina dinten mimiti aplikasi nganyatakeun kapuasan sareng hatur nuhun ka Walikota Yavaş kalayan kecap-kecap di handap ieu:

-Irem Aslan (21 taun lami): oldu Éta kaputusan anu saé pisan. Kusabab tatanan bus beus ieu dina unggal dinten-teras ngantosan jalur éta janten siksa pikeun urang. Kami hoyong hatur Presiden urang Mansur Yavaş pikeun ngupingkeun sora kami sareng nyayogikeun kami nganggo angkutan gratis ieu. "

-Adem Üngör (24 taun lami): oldu Saé pisan upami gaduh aplikasi sapertos diantara jam 6.30-20.00 kusabab éta mangrupikeun jam pangsibukna. Kuring nganuhunkeun ka Presiden urang. Başkan

-Adandan Yüksel (umur 21): "Kuring nyangka ieu mangpaat pisan. Hésé pisan kanggo ngantosan di dieu dina jalan ka sakola. Hatur nuhun pisan kanggo jasa gratis. "

-Esra Şahin (20 taun): ım Walikota urang nunjukeun yén anjeunna parantos mikir ngeunaan murid-murid ti saprak mimiti dinten anjeunna janten kantor. Saé pisan upami gaduh beus ieu dina jam puncak. Kami hoyong hatur Présidén Mansur urang. ”

- Sinan Uyar (19 taun lami): "Mansur Yavaş mangrupikeun presiden anu urang dipikacinta. Digawe pikeun murid. Éta ngadukung ékonomi urang. Anjeunna ogé parantos nyatujuan édisi kartu kosan 60 pikeun 200 TL. Hatur nuhun pisan. ”

-Melih Toy (19 taun lami): uz Urang tuturkeun karya Mansur Yavaş pikeun murid. Beus solo parantos ngirangan antrian beus sareng ngantosan, malah lega. Kami hatur nuhun pikeun pangrojong anjeun. "

-Mystery Muslim (20 taun lami): "Kuring resep pisan. Aplikasi beus gratis ieu saé pikeun siswa, kusabab artos finansial siswa parantos dugi. Hatur nuhun pisan ka Mansur Yavaş. "

60 TL sareng 200 pasantrén kartu langganan murid, anu sanés wartos anu sanésna dipasihkeun ku Présidén Yavaş, ogé bakal ngamimitian dina Oktober.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.