Proses Penjualan Kongsi Istanbul Bandara Proses Meningkat Menuntut

Proses penjualan bandara Istanbul liren klaim
Proses penjualan bandara Istanbul liren klaim

Badan warta Bloomberg nyatakeun yén prosés penjualan Bandara Istanbul dieureunkeun ku mitra saur.

Numutkeun laporan Bloomberg, aya sababaraha mitra bandara katilu anu nyiapkeun ngajual saham di bandara, dimana pangajén 11 milyar dolar. Dilaporkeun yén perjanjian disaluyuan sareng Lazard, bank investasi AS. Tapi aya pamekaran anyar. Mitra Istanbul Bandara ngeureunkeun rencana penjualan saham na potensi pembeli mundur tina prosés éta.

AGREEMENT DENGAN LAZARD TERMINATED

Numutkeun sumber anu caket sareng subjek Bloomberg'e, bandara nyepengkeun hak pikeun ngayakeun para pemegang saham IGA Limak, Mapa, Kalyon sareng Cengiz konstruksi pikeun masihan pangajen sareng calon pembeli pikeun milarian kasepakatan sareng bank investasi Lazard perjanjian parantos réngsé.

Sanaos IGA henteu masihan koméntar kana masalah, Lazard henteu tiasa dihontal heula.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 21

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 21 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 21

Perolehan Perolehan: ngayakeun bagian-bagian Listrik Éntérgiasi Railway

Nopémber 21 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
ka 21

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar