Grup Barisan Railroad Dipundut di Museum Karéta Camlik

Rombongan barudak karéta patepung di musieum karéta musium
Rombongan barudak karéta patepung di musieum karéta musium

loba anggota Demiryolc Barudak Grup Turki urang ti loba propinsi, kota Selcuk Aydin patepung di musium karéta di summerhouse kota.

Kinten-kinten jalma 200 dina grup Railroad Barudak aranjeunna dina média sosial tepang di Çamlık Steam Locomotive Museum sareng nyandak poto souvenir sareng lokomotif dimana bapa sareng istri aranjeunna ngajabat ngeunaan 40 taun ka tukang.

Jalma 200 ti propinsi Afyonkarahisar, Izmir, Usak, Zonguldak, Konya sareng Kayseri milu dina rapat sarapan anu diayakeun ku rombongan pendiri Serkan Basavul sareng rerencangan. Kurang leuwih 40 sababaraha taun ka pengker, pamilon nyarioskeun ka masing-masing yén aranjeunna tumuwuh numana karéta di stasion pamondokan. Refresing kenangan anggota grup, kalana nyababkeun waktos émosional. Pangurus Grup Serkan Basavul ngungkabkeun dina hiji pernyataan: "Kami ngadamel grup ieu supados bapa, garwa, pensiunan, almarhum Grup Rail Rail tiasa pendak sareng waktos. Kusabab karéta api nyaéta cinta, profésional anu hoyong berkorban. Nalika bapa maranéhanana damel di stasion jauh tina Anatolia, babaturan ieu tumbuh ngalaman kasusah anu sami dina stasiun kasebut sareng aranjeunna ngagaduhan masalah sakola. Aranjeunna cicing di tempat pamondokan stasiun dina kaayaan usum tiris. Tiap carita kahirupan masing-masing béda. Urang pendak sababaraha kali dina sataun, sareng kami bagja. ”

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Reklamlar:
Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.