Usaha di Sasak Dibangun janten Alternatif kanggo Melet Bridge Terus

Sasak éta diwangun salaku pilihan pikeun melét sasak
Sasak éta diwangun salaku pilihan pikeun melét sasak

Walikota Perbandaran Metropolitan Ordu Mehmet Hilmi Guler, jalan basisir Laut Hideung dina sasak diwangun alternatif pikeun Jambatan Melet ngadamel panalungtikan.

Kalayan inisiatif Munisipalitas Metropolitan Ordu, sasak anyar anu diwangun dina Walungan Melet di Jalan Laut Hideung terus henteu kapencil. Jambatan panjang méter 25 bakal dikuatkeun ku tumpukan 236 méteran bosen 33, anu hargana kirang langkung 111 juta dina jalan sareng sambungan jalan.

"KAWASAN AKAN BAKAL ING TOHÉH HÉSMÉ

Walikota Güler nyatakeun yén jambatan alternatif anu bakal ngagampangkeun lalu lintas tentara ditujukeun pikeun réngsé dina ahir bulan sareng "Karya diteruskeun dina jambatan alternatif urang di Walungan Melet. 236 meter panjang, sasak 13 meter lebar, henteu ngan ukur pikeun propinsi kami, tapi ogé propinsi di sakurilingna sareng kabupaten bakal ngirangan beban lalulintas. Urang bakal réngsé jambatan dugi ka akhir bulan Oktober sareng nempatkeun kana jasa. Ku kituna, urang bakal ngagaduhan proyek anu saé anu urang ngamimitian sareng lekasan dina jangka waktu urang. ”

"PROJEK 25 JUTA"

Nyarios yén usaha penting bakal diteruskeun di Ordu, Walikota Ordu ti Metropolitan Munisipalitas. Saur Mehmet Hilmi Güler, önemli Karya anu penting dina Ordu anu nambahan dinten-ayeuna. Dinten ieu kami ngadamel conto di dieu. Proyék éta, anu bakal ngarugikeun 25 juta kalayan cara samping na, bakal nambihan nilai ékonomi. Abdi hoyong hatur nuhun ka sadaya anggota tim anu nyumbang. "

Kalénder Tender Railway Ayeuna

Sap 23

RayHaber8. Ulang tahun na!

November 23
panitia: RayHaber
+ 90 232 7000729
PTS 25

Perhatosan Tender: Minyak Suluh 145.000 LT Bakal Dibeuli

Nopémber 25 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Sal 26

Ngayakeun bewara: Kaamanan wasta Service Alınacaktır

Nopémber 26 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar