Hiji-katilu garansi kendaraan anu dipasihkeun ka YSS Bridge henteu tiasa dihontal

Sasak YSS teu tiasa dihontal sanajan salah sahiji garansi kendaraan anu dipasihkeun
Sasak YSS teu tiasa dihontal sanajan salah sahiji garansi kendaraan anu dipasihkeun

Wakil CHP Istanbul Hormat Adıgüzel, Pusat Komunikasi Presiden (CIMER) Jambatan Yavuz Sultan Selim dina aplikasi ti masarakat dibagi réspon. Numutkeun inpormasi anu dicandak ku Adıgüzel YSS Bridge poean 1 juta 800 juta rébu rébu rugi dina taktak warga ieu muatan.

Partai Rakyat Republik (CHP) Wakil Présidén sareng Wakil Perwakilan Istanbul Adıgüzel, "Jambatan Yavuz Sultan Selim" disebut 3. Anjeunna bagikeun réspon kana aplikasi CIMER pikeun sasak.

Numutkeun tanggapan ti Direktorat Umum Bina Marga, jaminan anu nyababkeun nyaéta 135 sarébu mobil sapopoé 3. 2016 juta 2019 rébu kendaraan meuntas jembatan ti Séptémber 41 nepi ka Juni 805. Sasuai, bahkan henteu sapasang-sapasang garansi kendaraan anu dipasihkeun caket taun 3 tiasa ngahontal.

bianetNumutkeun inpormasi anu dipasihkeun dina aplikasi 'Adıgüzel', sual jumlah anu dibayar ka perusahaan henteu dipasihan mayar, "kusabab alesan sanésna lepat perusahaan dina Taun Operating kanggo sababaraha bagean atanapi segmen panghasilan anu dijamin henteu tiasa dihontal, 40.52.34.00- 04.5.1.00-2-05.4-coded 'Ékonomi-Finansial Tujuan Dukungan Transfers' rencana modal parantos dibayar ka perusahaan-perusahaan anu nungtun Görevli nyarios.

X THE PERCENTAGE OF DIJAMINAN PELARAS 30 '

Adiguzel nyatakeun yén ngan ukur 31 persén garansi anu kasorang dumasar kana data dina balesan sareng ngadamel evaluasi ieu: Kandaraan Günlük Daily ngajamin 135 rébu dina YSS Bridge sareng jalan tol. Tapi, ngan 2016 juta mobil 2019 rébu 1033 nyilangan jambatan dina total dinten 41 nyertakeun Séptémber 805-Juni 793. Upami urang ngitung yén mobil rata-rata 40 rébu mobil 741 parantos lulus, urang tingali yén 30 ngan ukur ngalangkungan anu dijamin dina waktos ayeuna. "

X HARIAN 1 JUTAWAN 800 INGKAH INGKAH KABUPATEN POKETIC PUBLIC "

Karusakan Adıgüzel per dinten kinten-kinten 1 juta 800 rébu TL nyatakeun, "Nanggepan jumlah pas, bulan, taun sareng jinis kendaraan henteu dipasihkeun dumasar kana jumlah anu dibayar ka perusahaan teu tiasa jaring. Di sisi anu sanés, 135 sarébu dijamin sasak anu rata-rata dina rata-rata 40 sarébu kenderaan, upami kami pikir, henteu ngaleuwihan 95 saratus kendaraan rata-rata 1 rébuan 800 rébu TL, 82 juta warga kaluar tina saku, ”cenah.

"CITIZEN TIDAK PILIHAN PUTRA"

Adıgüzel ngusulkeun yén jambatan henteu nyumbang kana jalan masalah masalah patalimarga di Istanbul sareng nyarios: "Jembatan YSS jauh tina garis paménta sareng henteu disukai ku supir kusabab jalan jalan tinggi sareng ongkos transit. Éta ngan ukur kamungkinan pikeun Jambatan YSS nyayogikeun garansi kendaraan dina perjanjian ku ngahasilkeun lalu lintas sorangan. Ieu jelas nunjukkeun yén perencanaan sareng perhitungan salah ti mimiti. Daily 135 sarébu garansi kendaraan ayeuna teu tiasa dilaksanakeun.

Di sisi anu sanés, titik-titik di mana Jembatan YSS, dimana lalu lintas angkutan sareng utamina kendaraan beurat kapaksa dianggo, teu ngirangan beban lalu lintas kota Istanbul. Kandaraan beurat anu janten sayuran sareng buah sareng jalan cincin anu katilu nyambung ka simpang Mahmut Bey teu pati jelas kamacetan lalu lintas, tapi ngan ukur ngarobih daérah tempat kamacetan.

3 dina nutshell. Jambatan kasebut henteu tiasa ngubaran orbit transportasi warga Istanbul, kitu ogé warga tagihanana kendaraan kendaraan anu henteu mungkin tiasa dipanggihan dina kaayaan ayeuna, ”cenah.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 18

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 18 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 18
PTS 18

Bewara Ngayakeun: Service Kaamanan wasta (TÜLOMSAŞ)

Nopémber 18 @ 15: 00 - 16: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar