Di Eskişehir, murid maca buku dina trem sareng masihan hadiah ka warga

Siswa Eskisehir maca buku dina trem na masihan hadiah pikeun warga
Siswa Eskisehir maca buku dina trem na masihan hadiah pikeun warga

Dina ruang lingkup proyék tanggung jawab sosial anu dikelompokeun babarengan ku Eskişehir Munisipal Metropolitan sareng Özel Çağdaş Schools, 42 siswa maca buku dina tram kalayan slogan 'Membaca nyaéta tindakan modern'. Murid anu hoyong ngawujudkeun proyek sapertos kitu pikeun masihan kabiasaan maca buku dina angkutan umum, ngababarkeun buku-buku anu dibaca pikeun para panumpang dina perjalanan trem kalayan catetan anu dipasang.

Munisipalitas Metropolitan, anu ayeuna parantos nandatangankeun rupa-rupa proyék tanggung jawab sosial sareng Asosiasi Furya dina kapal, parantos ngalaksanakeun proyék sanés sareng Pribumi kontemporer swasta. N Bacaan mangrupikeun kalakuan kontemporer "kalayan motto maca buku 42, buku anu ditulis dina buku anu aranjeunna baca pikeun warga dina mobil. Siswa, anu nyatakeun yén maca buku-buku naékasan masarakat, nyatakeun yén aranjeunna hoyong masihan kabiasaan maca buku dina angkutan umum ku proyék ieu.

İsmail Samur, diréktur Élmu Kontemporén Ilmu Élmu jeung Sakola Tinggi Anatolian, nyatakeun yén anjeunna reueus murid-murid pikeun merealisasi proyék sapertos kitu. Tapi, tingkat maca buku-buku di nagara urang pisan rendah. Jalma tiasa ngagunakeun waktos anu hadé sareng buku anu bakal dibawa sareng aranjeunna, khususna nalika angkat ti hiji tempat ka tempat anu sanés dina angkutan umum. Kami ogé hoyong nerapkeun proyék tanggung jawab sosial sapertos dukungan murid urang sareng ideu anu datang ti murid urang. Murid urang anu maca buku dina trem tuluy masihan buku ka warga anu ngarambat. Sanggeus maca buku éta, aranjeunna naroskeun anu masihan ka anu sanés salaku hadiah. ”

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.