Kiwari di Sajarah: 10 Oktober 2016 Kartal-Pendik-Tavşantepe Metro te

Kartal Pendik Tavsantepe Metro
Kartal Pendik Tavsantepe Metro

Dinten dina Sajarah
10 Oktober 1875 Keuangan Utsmaniyah ngumumkeun yén kapentingan jeung pamayaran hutang budi geus ngurangan dua taun 5.
Pangwangunan garis 10 Oktober 1924 Oktober Ankara-Musaköy dimimitian.
10 Oktober Jalur Metro muka 2016 Kartal-Pendik-Tavşantepe

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.