TCDD'den 'Petugas Luncat Lintas Kacepetan Luhur Bélok Dipercanten!' Katerangan Berita

Tcddden karéta gancang ngalaporkeun tugas pangibadah
Tcddden karéta gancang ngalaporkeun tugas pangibadah

SözcüAli Ekber Erturk, dumasar kana wartosna, tilas staf lulusan Kotamadya Metropolitan Istanbul Abdullah Özcanlı, dialihkeun ka TCDD, teras diangkat janten Kepala Lalu Lalu Lalu Lintas sareng Stasion.

Saatos lulus ti Fakultas Teologi Universitas Marmara di 1996, Abdullah Özcanlı mimiti damel salaku petugas pemujaan di kotamadya. Dilahirkeun dina 1971, Özcanlı engké damel di salah sahiji perusahaan kotamadya BELBİM, METRO İstanbul.

Anjeunna teras damel sareng TCDD Yayasan sareng Raytest, Sarco, Raysimaş. 1 Agustus Özcanlı diangkat janten abdi umum pikeun TCDD Support Services di 2019 sareng 6 diangkat janten manajer cabang dina dinten saatosna. Özcanlı janten Kepala Dinas Lalu lintas sareng Stasion di 19 Séptémber.

DESKRIPSI DARI TCDD

Pernyataan anu dilakukeun tina TCDD sareng pernyataan di handap ieu dilakukeun:

Aya kabutuhan pikeun masihan inpormasi ngeunaan publikasi ngeunaan inpormasi anu teu realistis ngeunaan persepsi ngeunaan Abdullah ÖZCANLI ngalangkungan sababaraha média sareng média sosial.

Saha Abdullah Özcanlı?

Abdullah ÖZCANLI mimiti damel di Dinas Jualan sareng Pemasaran di 1996 di İSMER AŞ, anu cabang tina Istanbul Metropolitan Munisipalitas. Dina taun 1997, anjeunna mulai damel di Metro İstanbul AŞ, Direktorat Operasi, nyaéta unit anu ngatur stasiun metro sareng metro sareng lalu lintas trem. Dina diréktur ieu, masing-masing; Salila taun, 2008 janten Operations Manager, anu tanggung jawab pikeun stasiun sareng ngaléta lintas jalan sadaya jalur metro di Istanbul, ti 2015 ka 8. Dina basa sanés, salami taun, 18 nyayogikeun salaku MANAGER dina bidang transportasi rel di Istanbul, salah sahiji metropolisis pangbadagna di dunya.

Antawis taun 2016-2017, IETT ngoperasikeun kekecapan jalur BRT sareng ngahontal tingkat kapasitas 20 ku%. Catetan anu relevan sayogi di Diréktur Umum IETT.

Abdullah ÖZCANLI, anu sok nandatanganan carita penghargaan sareng kasuksésan sapanjang hirup profesionalna, parantos ngajantenkeun perjalanan kendaraan 505 kalayan kendaraan 424 salaku hasil tina rencana perencanaan anu dilakukeun dina sistem Operasi Metrobüs, sahingga, kendaraan 81 parantos diluncurkeun deui sareng paningkatan kapasitas 21 parantos direbut dina puncak énjing sareng jam puncak soré. Proyék ieu nampi Penghargaan Silver Stevie Internasional ti Company of the Year-Transportation (2017). Salaku tambahan, kalayan efisiensi diajar anu dilakukeun ku Hacıosman Bus Lines dioperasikeun ku İETT; 17 parantos disimpen beus, sareng sanésna, kendaraan 50 parantos disimpen ku nyayogikeun kendaraan 33 sareng kendaraan 17.

Milarian Berita Railway

2 Komentar

  1. Abdi tiasa nyebatkeun yén Abdullah Bey mangrupikeun jalma anu terang tugas di jero taneuh handapeun Istanbul; TCDD ogé parantos nungkulan masalah anu diabaikan pikeun taun-taun na nyobian ngalaksanakeun tugas penting. Janten ieu ngaganggu jalma anu aranjeunna diserang. Anjeunna henteu nungtut kawajiban nyalira, anjeunna dibawa ka tempat anu leres, ngelehkeun bagong di éta lembaga. anjeunna rajin sareng dédikasi. Kuring ngarepkeun éta bakal suksés.

koméntar