Pribumi traction trafo jeung jutaan euro tetep di Turki

Turkiyede jutaan euro tetep jeung trafo locals traction
Turkiyede jutaan euro tetep jeung trafo locals traction

Metro Istanbul parantos sadar kana proyék produksi traction transformer domestik anu bakal masihan tanaga pikeun metro sareng jalur. Ku sabab kitu, jutaan euro bakal tetep aya dina wates nagara.

Istanbul Metropolitan Municipality of Istanbul Subway subsidiaries of Istanbul, duanana ngoleksi kasuksésan utama pikeun ékonomi Turki urang. parusahaan; parantos sadar proyék produksi trafo daya tarik anu masihan énergi pikeun kendaraan anu dianggo dina metro, trem sareng jalur rel cahaya. Dina 2017, proyék ieu dimimitian di Metro Istanbul pikeun ningkatkeun tingkat domestik tina 3 dina dasar trafo sareng nol dina dasar trafo ngagambar sareng proyék produksi pigura trafo gambar parantos réngsé dina ahir bulan Séptémber. 2 unit pangubah M1 Jalur Bandara Yenikapı-Atatürk ditugaskeun di substansi Belpa sareng ngawitan ngaladénan.

Produksi munggaran dina kapasitas ieu Turki ...

Sistem transformasi traction anu dianggo dina jalur Metro Istanbul parantos dibéré ti perusahaan-perusahaan anu asalna ti Italia, Jerman sareng Spanyol. nalungtik potensi produksi dina konsultasi jeung pausahaan lokal 2017 Metro Istanbul, hasil ujian dina perjangjian teguh jeung pangalusna Inc. pikeun kahiji kalina dina domestik 3.3 MVA kakuatan trafo traction nandatanganan kontrak pikeun produksi di Turki.

Harga 2 176 sarébu euro…

Nalika Metro Istanbul nyayogikeun lingkungan kerja ku ngadukung produsén ku pangalaman sistem rel na, perusahaan parantos ngahasilkeun trafo gratis sareng ditugaskeun di lapangan. Nilai pasar unit 2 kalayan kakuatan 3.3 MVA dumasar kana harga jual 176.292 euro baheula. Upami urang nganggap yén total nilai trafo dina jalur metro M7 kira-kira 3.600.000 euro, upami transformer pigura domestik dianggo di nagara urang, jutaan produk euro anu bakal dipayunkeun sacara domestik.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.